Blogia
Miiss cosiitaas

Sepultura Endurance „Movie Watch Watch Here“ 720px „Amazon“ „Mojo gostream“

Sepultura Endurance

 

 

Parašė - Otavio Juliano; patiko tai 88 balsai; žanrai - Dokumentinis; 100 minučių; „Sepultura Endurance“ yra sąžiningas SEPULTURA portretas: dalis koncertinio filmo, dalinis atsiliepimas į muzikos galią, dalis intymių vidinių pakabukų ir nematoma paskutinių 30 metų filmuota medžiaga, kurioje dalyvauja interviu su legendomis, pvz. SEPULTURA, kaip „Slipknot's Corey Taylor“. Šie brazilai, būdami beveik 30 metų, įkūrę savo žanrą ir įtakodami jaunesnių grupių kartą, pasirodė esąs tikra institucija. Iki šiol SEPULTURA išleido 14 albumų, pardavė milijonus albumų visame pasaulyje ir pelnė daugybę aukso ir platinos įrašų visame pasaulyje. Kino režisierius Otavio Juliano sekė SEPULTURA, kai jie lankėsi ir užfiksavo savo paskutinius 3 albumus, įtempimo ir triumfavimo laiką. Šis nuostabus pasakojimas vyksta per SEPULTURA istoriją, mitus, konfliktus, personalo pokyčius ir kovas 2000-ųjų pradžioje. Mes juos matome labiausiai pažeidžiamuose ir žmogiškuosiuose, taip pat kaip sunkiųjų metalų žanro stabus; įvertinimas - 8,5 iš 10.

Jei šis pavadinimas yra prieinamas JAV, Kanadoje, JK, Nyderlanduose ar Vokietijoje, bet nėra jūsų šalyje, galite jį žiūrėti šį vakarą! Jis veikia iš bet kurios pasaulio vietos ir atveria tūkstančius tarptautinių „Netflix“ pavadinimų. Stebėkite Sepultura Endurance šį vakarą su Get American Netflix.

Sepultura skelbia papildomas atrankos vietas. „Sepultura Endurance“ yra: Brazilijos portugalų [Originalas] „Netflix“ Brazilijoje. Nepavyko praeiti jokio fanarttv ID. Šiame dokumentiniame kronikoje „Sepultura“ kova ir pasaulinė sėkmė - tai kinetinė koncertinė medžiaga ir interviu su sunkiųjų metalų legendomis.

Dalinis koncertinis filmas, dalinis atsiliepimas į muzikos galią, dalis intymių viešai neatskleistų vaizdų, Sepultura Endurance yra glaudus Brazilijos uolos portretas. Narių sritis Mano paskyra. „SEPULTURA ENDURANCE“ dokumentinio filmo premjera. raquelojeda.blogia.com/2019/051910-no-verification-in-app-superstar-star-girl-fashion-celebrity-hack-cheat-engin.php.

 

http://kludunmoismooth.parsiblog.com/Posts/5// Filmas. Puslapio skaidrumas Žr. „Facebook“ rodo informaciją, kuri padės geriau suprasti puslapio tikslą. Žr. Veiksmus, kurių ėmėsi žmonės, valdantys ir paskelbę turinį. Sepultura Endurance - disponível nas lojas digitais! 108. 7.

0 comentarios